ExOtIcS
Hari Raya
21:47 | 0 comment(s)
hui~
Sebelom aku pot pet pnjg-II ....aku bru lepas bce satu entri nieyh .....pasal kpop lha kan ....okay....aku dpt lha jugak pengajaran tu n aku sedar sikit sebanyak nye lha ...ta sangka aku Lagu Lucifer yg memang aku suke dance dye tu mmbwa maksd tersndiri....mmg tu aku tahu sbb tjuk pom da tau yg lagu tu stolly bout agama ++ nie .....tp nye aku ta minat lgu tu just dance dye aku minat ...hah.....korg-II yg mnat kpop mmg patut bce ...tp aku bukan ANTI KPOP ye ...aku pom fanatik kpop na-II agy suju.....okay....korg bley click >>SINI<< ntuk bace entri tu.....
  Law aku ta click dkt kpop blogger at fb tu kompem aku ta tahu.....okay out of topic da aku nie ......hehe,,....lme ta mengupdate blog ....busy-II raya weyh ...ahahha ....mcm-II aku nie .....okay fine aku mmg mcm-II .........Duet raya korg berapa bnyk? law bnyk separuh kasi lha sini ...hehe....
*Buat muka ta bersalah ~-,-
 Amacam raya korang? best? gempak? haha ....ta na tanye ke raya org nie? k ta yh tanye ...haha ...gelak-II cm ta sehat je .....heh...aku bru balek from kampg ...tahun nieyh raya terengganu bro......haha ta pernah-II blek ptg rye biasenye raya pertama petg bru balek trgnu ....keke......Mimpi ~
  Semenjak due mnjak nie aku suke btol dgr lgu B.U.T tohoshinki ....okay aku taw lgu tu lgu lamer ..kesah pulaq aku? fall in love pulaq ngan YUNHO oppa ~ keke .....
*suka tgk dye senyum ....
 Okay lha smpai sini jew lha aku menghupdate ...hehe ...+ H ....okay SELAMAT HARI RAYA penutup entri kali nie ....ASSALAMUALAIKUM ~ 



|
Annyeong!

Hye, Esya here. 98liner . Kpopper . Hate me? I don't care :)
Meet me here

Click

Credit to :
Liyana Izzati
Basecode by : Ziera
Skin made : OneWifey
Background : Wanaseoby