ExOtIcS
Blog YukiHara~
18:35 | 0 comment(s)
*Hallllu~ Opps2,Assalamualaikkum ~
 Tajuk diatas adalah ~ Blog Yukihara ~ who's that girl? haha ..sepupu belah ayah aku da ~ sepupu rapat nieyh ~ hehe...She's my lovely mangkuk tingkat ~ hehe.....ary nieyh cerita sal kazen2 je lha ~ tgh ad mood na bercerita sal kazen nieyh ~ okey ....smlm aku kan budk bru blajar ..so aku hancurkan blog si Yukihara nie ...Dan hasilnya ~Ta-Dahhh~ It's B.A.P okey tetibe merapu dengan Tadahhh it's bap tu ~ just click itu link dan anda akan saksikan hasilnya ~ hakhakhak......
  Dengan bangga nye aku memuji diri sndiri...."Cantik sioooottt" hahahah ..."Masuk Bakul angkat sendiri".
Itulha aku ....memuji diri sndiri...sme jugak cm duk depan cermin "wahhhhh,comelnye aku....kalah park bom".....menipu yg amat ....haha...lari dri topik asal.....Back to normal....haha......okey na tgk wajah si ayu Yukihara nieyh....Na tgk ? Na tgk ..?.........hahaha....na ketawa lha pulaq....okey2 sirius....
*Aku tahu dye cnteq agy dr aku...so
Kesah pulaq aku?
Allah da jdkan makhluk dye sebaik2 nye secanteq2nye,sehandsome2nya ...so ta perlu lha na mengutuk bagai....kan berdosa ..salah satu dr menghina ape yg Allah da cipta tahu ~ ....haha...dalam banyak2 gmbr si mangkuk tingkat kesayangan aku nie...yg nie je yg aku berkenan...yg len semua nye over telajak..haha..kiding ....yg len tu semuanya ta ayu ....aku nieyh ta na lha mengaibkan org kan so kiter publish gmbr dye pom gambar yg ayu++ lha kan ...
  Chop!Chop! korang ta pelik ke? why namer kazen aku nieyh pelik dr nmer aku?haha.... Namer betol dye Syahindah....Indah lha korg pggl dye ....dye nieyh gelenya sgt na nmer ala2 japun bb tu letak nmer Yukihara Mutsuki, alang2 tu femes lha ngan nmer tu ~ hahaha.....Jangan Marah darling intan payung ~ hehe......
  Law aku story molly pasal nenek kebayan nieyh....Memang Raya tahun depan ta habes agy .....sebab kitar org kenal dr dalam perut mak masing2 agy....maner ta nye walaupun aku nieyh mak sedare dye tp kiter org same tahun kelahiran+bulan sme cume beza hari je ~ hah....dye 20.Jun aku 24.JUNE ....nmpk tu aku besarkan sikit nombor tu so ingt2 lha birthday aku....hehe..... ckp pasal birthday aku tersalah tulis tahun kelahrin kat blog mangkuk tu...dye nieyh sme cm aku...giler kpop...tp ta segila aku...hehe....welll aku kan ...dye minat Bigbang ...tp aku minat Suju+Exo+nnt lha stolly pasal bias2 aku tu ~,okey lha nnt smbung ... na g tukar balik tarikh lahir dye...bye2 ~
*Hodoh....i know...hehe..well korg cakap hodoh..aku cakap comel...
peace ~





|
Annyeong!

Hye, Esya here. 98liner . Kpopper . Hate me? I don't care :)
Meet me here

Click

Credit to :
Liyana Izzati
Basecode by : Ziera
Skin made : OneWifey
Background : Wanaseoby